Ontmoet jouw collega's

Max

Hoofdbehandelaar 

“De snelheid en de hectiek zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is en dat ik me geen moment verveel.” 

Een warm bad, zo ervaarde hij Raeger toen Max hier zeven jaar geleden als trainee startte. Met een opleiding Klinische Psychologie op zak, zag hij het werken met de doelgroep, kinderen met ASS (Autisme Spectrumstoornis), als een uitdaging. 
Na zijn traineeship groeide hij door naar de functie van mentor. Hij had al snel in de gaten dat hij onderdeel uitmaakte van een organisatie die zich onderscheidt op het gebied van de behandeling van kinderen met een ASS. Dat maakte hem trots.

Het werk was best pittig, maar de begeleiding en steun die hij ervaarde van zijn collega’s, maakten dat hij plezier had in zijn werk en kon groeien.

Inmiddels is hij sinds twee jaar als Hoofdbehandelaar verantwoordelijk voor zeven groepen op onze locatie in Amsterdam IJburg. “Als hoofdbehandelaar sta je midden in de organisatie. Je hebt te maken met alle afdelingen en bent de hele dag aan het schakelen.” Naast het leidinggeven, heeft hij ook nog geregeld contact met de kinderen op de groepen. Hij zit goed op zijn plek. “De snelheid en de hectiek zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is en dat ik me geen moment verveel.” 

Het begeleiden van de mentoren geeft hem veel voldoening. “Mijn werk is geslaagd wanneer ik bij alle medewerkers elke dag weer hetzelfde werkplezier en enthousiasme zie als dat ik zelf ervaar.  

Max zegt bij Raeger enorm te zijn gegroeid als persoon. En hij ervaart nog steeds de ruimte om zich te blijven ontwikkelen “Voorlopig ben ik nog niet uitgeleerd bij Raeger.”